---- KONTAKT/ O meni

Zdravo!Ja sam Ana a na blogu imam za cilj da rezimiram svoje beauty navike, da potpuno iskreno opišem svoja iskustva kao i da razmenjujem iskustva sa ljudima sa sličnim problemima i ciljevima. Otvorena sam za svaki vid saradnje u cilju pronalaženja savršenih tretmana, proizvoda i saveta o nezi kože i kose.

Godine: 36
Tip kože lica: Mešovita. Sklona zapušavanju pora, što izaziva bubuljice i akne.
Tip kože tela: Suva i tanka. Koža ruku sklona atopiji (dishidrotični ekcem).
Tip kose: Duga, suva, gusta i prirodno kovrdžava.

Kontakt adresa: provocativenude@gmail.com

Follow my blog with Bloglovin

Facebook stranica

BlogFeedNews stranica

Instagram


Sva prava autora su zadržana. Vaš pristup ovom blogu podleže sledećim uslovima korišćenja kao i svim važećim zakonima:

• Saglasni ste da ćete ovaj blog koristiti samo u zakonskim okvirima.

• Tekstovi i slike ovog bloga mogu se koristiti isključivo za lično informisanje.

• Strogo je zabranjeno kopiranje sadržaja ovog bloga i postavljanje na drugim sajtovima, forumima, blogovima i društvenim mrežama. Pod sadržajem se podrazumevaju cele stranice, dizajnerska rešenja, tekstovi, fotografije umetničkih slika i grafika, logo i svi ostali sadržaji koji se po zakonu o autorskom i srodnim pravima smatraju autorskim delom.

• Za bilo koji vid preuzimanja tekstova i slika morate imati pismenu dozvolu vlasnika.

• Nije dozvoljeno na bilo koji način ili bilo kojim sredstvom reprodukovanje, kopiranje, prilagođavanje, menjanje i prevođenje sadržaja ovog bloga bez pismenog ovlašćenja vlasnika.

• Zabranjeno je objavljivanje bilo kog dela sadržaja ovog bloga u unikatnim i serijskim publikacijama, u štampanoj ili digitalnoj formi, posebno kada se radi o komercijalnim ili reklamnim svrhama.

• Strogo se zabranjuje bespravno preuzimanje, kopiranje i objavljivanje autorskih tekstova i slika objavljenih na stranicama ovog bloga u cilju sticanja poslovne i materijalne koristi bez prethodnog odobrenja i ugovaranja sa vlasnikom bloga.