Balea balzam za kosu sa uljem makadamije


Ovaj balzam sam kupila još pre više od pola godine, ali sam gledala da potrošim sve što imam i što sam dobila na poklon, pre nego što ću otvoriti ovaj. Evo, koristim ga već nekih mesec dana mada sam već nakon prvog pranja kose shvatila da mi balzam savršeno odgovara! Kad bolje razmislim, sve što sam u tu svrhu koristila od Balee (maska i prvi balzam) mi je ostalo u lepom sećanju!


U ovom malom pakovanju se krije čak 200 ml, što na oko deluje neverovatno! Cena je baš baš pristupačna: ja sam ga na nekom popustu kupila za nekih stotinak dinara! Balea obećava regeneraciju i sjaj bez silikona a ja mogu da kažem da ovaj balzam odlično razmrsi moju kosu, omekša je, smiri a ima i sjaja 😊. Već tokom ispiranja kosa je božanstvena a nakon sušenja fenom, nema nikakvog elektriciteta, dehidratacije i nije mi potrebno dodatno sredstvo za smirivanje 🙌. Za mene - savršeno! Tu je još i sladak miris, ali utišan i nenapadan tako da bi se mogao dopasti svima, rekla bih! A što je najbolje - traje do sledećeg pranja, što je kod mene 4-5 dana!


Složila bih se sa svim navodima na deklaraciji a što se sastava tiče:


tu je već viđena osnova od vode, masnog alkohola, glicerina... koja radi, a od klasičnih biljčica tu su ekstrakti lista bele breze i lista masline. Tu je i ulje makadamije, na šta se Balea najviše koncentrisala, istaknuvši ga na samoj prednjoj strani pakovanja. Sve u svemu, sasvim dobar balzam.
Kad dođemo do konzervanasa, uvek postoji oprez jer Balea ne koristi najbolje, mada ni najgore. Upozorenja što se tiče ovih konzervanasa najviše idu u pravcu potencijalnih alergija i iritacija.


🎴 DA LI KORISTITE BALEA BALZAME ZA KOSU?
🎴 KOJI VAM JE OMILJENI?


Podelite:

0 komentara