Zorannah parfem


Zoranu ili volite ili ne podnosite. Ravnodušnih je vrlo malo. Možda isto koliko i onih koji ne znaju ko je ona.
Ja nisam baš u njenoj publici ili ciljnoj grupi, ali poštujem što je uspela od sebe da stvori svojevrsan brend i da se u današnjoj Srbiji osamostali pre 25-30. godine. Devojka je stvorila sebi karijeru Youtube zvezde, mislim prva na ovim prostorima?
Njen život i razmišljanja se komentarišu, ako ništa više, po raznim portalima i društvenim mrežama a ona tera svoju priču, širi biznis i ne pravda se i ne izvinjava. O svemu tome se može naširoko raspredati a ja bih ukratko rekla da je ona stvarno simbol jednog vremena, u ovoj našoj zemlji.
Njena estetika mi nikako nije bliska i, opet kažem, ja nisam ta ciljna grupa ali kada se pre dve godine pojavio njen parfem, a ja ga ugledala na polici u dm-u, morala sam da ga probam!


Istog sekunda sam se vratila u Osnovnu školu, kada sam obožavala Impulse Vanilla, ako se neko seća tih bočica? 😀 Sećam se da sam se vraćala kući sa Zorannah na ruci, ali i svuda oko sebe. Malo me je bilo sramota što možda toliko skrećem pažnju (parfem je stvarno jak i ima jaču auru) ali ne mogu da kažem da sam želela da ga što pre skinem sa sebe jer su mi stvarno navirale sve te slike iz ranih tinejdž godina 😊
Ispričala sam to i suprugu tog dana, a on mi ga je nekoliko meseci kasnije poklonio 😀. Izgleda da nije baš shvatio poentu nostalgičnog trenutka i realne želje da imam baš taj parfem, ali to je bilo to - ja sam postala vlasnica Zorannahe 😀


Kutijica me je odmah podsetila na jedan od mojih omiljenih parfema Giorgio Beverly Hills, samo što on ima žute prugice. Pakovanje (kutija) nije ništa posebno, u smislu kvaliteta. 


Bočica je skroz minimalistička, i ne ide mi uz Zoranu. Postoji verzija od 30 i 50 ml a cene su otprilike 1500 i 2000 dinara. 
Sam parfem je baš jak i udara u glavu. Težak i presladak. Dominira ona šećerna slatkoća. Neko bi rekao čist karijes, nekome postane slatka vanila. Zavisi šta volite i u čemu uživate. Da sam devojčica, uživala bih. Na pragu svoje 36. godine, svesna sam da ovo nije kvalitetan parfem, da je presladak bez neke prave poente. Sladak da bi bio sladak. Sladak i glasan.


Mom suprugu se sviđa! On ga zove vanila i baš ga voli! Njegov ukus za parfeme nije evoluiro mnogo od Srednje škole izgleda, možda kao i većina muškaraca 😀. 
Hladni zimski dani su, za mene, jedini period kada je Zorannah nosiva, a i tada pazim da ne preteram. Prvih minuta je najteže, ali posle dva-tri sata je možda najpodnošljiviji. I dalje to nije neka lepa, topla slatkoća, kakve volim jer sam ja prilično hladnokrvna i više mi prijaju topliji parfemi. Ako volite ovakve parfeme - biće vam šerbet. Ako ne volite - karijes.


🂾 DA LI STE PROBALE ZORANNAH EDP?
🂾 KAKVI SU UTISCI?

 


Podelite:

6 komentara

 1. Дивно пишеш!
  Сјајна рецензија, браво!

  ОдговориИзбриши
 2. Odlična recenzija. Iskreno, nisam ga uzela, ali sam ga pomirisala na policama. Za moj ukus je izuzetno jak i težak miris i to je bila jedina stvar koja me je odbila od samog parfema ❤️❤️❤️  Marija's blog

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala, Marija!
   Jeste, baš je težak i jak a i meni se zavrti u glavi kada čujem da ga neko stavlja tokom leta :D

   Избриши
 3. Ja mislim da se meni ovaj parfem ne bi svidio jer ne volim baš nešto slatkaste parfeme. Super recenzija! A što se tiče Zorane, nisam neko ko je prati pa i ne znam puno o njoj.

  www.livinglikev.com

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Definitivno ne bi, ovaj je sladak bez kraja :D
   Veoma pohvalno za jednu mladu devojku da se ne interesuje mnogo za Zoranu! U suštini, nemam ništa protiv nje, naprotiv, samo mi se ne generalno ne dopada taj njen vibe u smislu izgleda, preteranih korekcija, stil...

   Избриши