Velnea odstranjivač laka za nokte na bazi acetona


Već 20 godina koristim samo skidače bez acetona, uljane... sve one koji su manje agresivni. Ne znam ni sama kako se desilo da na Lilly online shopu naručim ovaj sa acetonom!

Velnea je jedan od Lillyjevih pristupačnih brendova i pokriva većinu potreba, ali kako nije u domenu mojih zahteva (prirodna kozmetika, kozmetika bez štetnih sastojaka...) nikada se nisam interesovala za njihovu ponudu. Ovaj aceton sam uzela jer sam mislila da sa skidačem laka ne mogu pogrešiti, a ono je ispalo da sam odmah napravila grešku i kupila skidač sa acetonom! Ironija!


Velnea aceton me je koštao nekih stotinak dinara, i bio je na sniženju. Bočica je od 150 ml a postoji i manja, od 70 ml. Odlično skida lak i zaista ne bih imala zamerki. Aceton je jak i ima onaj napadni miris, pa se trudim da ga držim što dalje od nosa. Odmah posle skidanja laka i pranja ruku, mažem ulje na nokte da koliko-toliko neutrališem potencijalnu štetu. Na koži oko noktiju, posebno!


Ne mogu da kažem da proizvod ne valja i sigurno ću ga potrošiti, ali posle ću se ipak vratiti skidačima bez acetona. Moraću bolje da proveram stvari, pogotovo kada kupujem online.


🁦 KAKVE SKIDAČE LAKA VI KORISTITE?

🁦 KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA SA VELNEA KOZMETIKOM?


Podelite:

2 komentara

 1. Купила Велнеа тракице за депилацију наусница (депилацијски штапић ми је нарочито болан у пределу испод носа)... Не допадају ми се. Никада их више нећу купити.
  Никад више Велнеа!!!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Baš dugo nisam koristila depilacijske trakice, i tu metodu skidanja nausnica :D ali sećam se da nikada nisam ni bila zadovoljna raznim tim kupovnim trakicama. Kako se ti više razumeš u kvalitet istih :), verujem da će nekome koristiti da zna kakve su Velnea!

   Избриши