SkinSystem šećerna pasta za depilaciju


Kada potrošim neku šećernu pastu, nikada ne znam koju ću sledeću kupiti tj. uvek odlučim spontano, kupujući nešto drugo. Tako sam, kupujući farbu za kosu, kupila i šećernu pastu u Herba Marketu 😊. Oni drže program za depilaciju italijanskog brenda SkinSystem, za koji pre toga nisam čula.


Kratkom pretragom na Google-u, saznala sam da su iz Italije i da već više od 30 godina proizvode voskove za depilaciju a u svojoj ponudi imaju i kozmetiku. Kod nas se dosta uvoze italijanski kozmetički proizvodi za profesionalnu upotrebu, salone... ili se meni čini?
Pasta je smeštena u limenu teglicu-konzervu, sadrži 550 ml i košta 450 dinara u Herba Marketu.


Postoje tri varijante: Soft, Medium i Strong, u zavisnoti kakve su vam dlake, ali i koža. Ja sam odabrala Soft varijantu, jer nemam jake dlake, i nisam pogrešila.
Pastu, inače, koristim samo na pazusima, već skoro 6 godina i to sa trakama za depilaciju, o čemu sam detaljnije pisala ovde.


Ispod plastičnog poklopca, nalazi se aluminijumska zaštita i njena urednost nam garantuje da pastu niko pre nas nije otvarao.


Sama pasta je potpuno standardna, sa karakterističnim šerbet mirisom i u zavisnosti od temperature, lakše ili teže se vadi špatulom. Proizvođač preporučuje zagrevanje pre upotrebe, ali meni to oduzima vreme i mogu da se snađem i bez toga, bar dok na sobnoj temperaturi još uvek nije previše tvrda.

Samo depiliranje je skroz odlično, nema iritacija a pasta se lagano skida sa kože, vodom. Ja sam prezadovoljna!


Deklaracije kozmetičkih proizvoda su postale vrlo zabavne. Uvoznik iz Gadžinog Hana kaže da je rok trajanja 5 godine 😊 od datuma utisnutom na proizvodu. Da li vi uopšte poznajete firme koje plaćaju lektore ili koga već, ako sami nisu sigurni kako se šta kaže ili piše? Ili je to tako dosadno, cepidlačenje, SFRJ u kojoj je sve imalo kontrolu pre nego izađe na otvoreno tržište, ozbiljna država? 😊

Sve u svemu, odlična i povoljna pasta!


🁧 KOJE ŠEĆERNE PASTE VI KUPUJETE?


Podelite:

0 komentara