Rose Oil of Bulgaria Anti Age serum B-Effect

Foto: bugarska-ruza.rs

Posle Anti Age Q10 kreme, na odmoru sam koristila Anti Age serum sa B-(otoks)efektom. I ovaj uzorak sam dobila od moje Bobice 💖.


Full size pakovanje ovog seruma sadrži 40 ml i košta gotovo 1600 dinara, u Rose of Bulgaria srpskoj online prodavnici. Međutim, u kraćem opisu proizvoda, piše da sadrži 30 ml:


Jasno je da se radi o grešci, a tokom kratke pretrage po Googlu i UK prodavnici, rekla bih da je tačna mililitraža - 40.


Serum je laganiji od kreme i to je možda jedina osetna razlika. Miris i efekti na koži su isti kao i kod kreme o kojoj sam prethodno pisala.
Ja sam ga koristila samostalno, kao noćnu kremu. Imam bukvalno ista sećanja i utiske: najjači je miris ruže, a onda ide i mekoća kože za koju su zaslužni silikoni 😊.


Ovaj engleski na poleđini je malo bolji od prethodnog, ali ni sa srpskim nisu bog zna kako bolji, sudeći po opisu na sajtu. I znakovi interpukcije im često nisu na mestu 😈.

Što se sastava ove "prirodne kozmetike" tiče, imam utisak da doživljavam deja vu i da se ovaj spisak uopšte ne razlikuje od spiska njihove Anti Age kreme? Sve je to gotovo isto i, sada slobodno mogu reći, preskupo.


🁠 DA LI LJUDI OKO VAS ZNAJU DA OVO NIJE PRIRODNA KOZMETIKA?


Podelite:

2 komentara

 1. Хахаха, обожавам твоје опаске!
  Важно је да је без парабена :) :) :) а што садржи нека друга г.... ма, нема везе. Куд иде овај свет?!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. To je taj nivo marketinga - "prirodna kozmetika bez parabena" :D Neinformisani će misliti da kap ulja bugarske ruže i izbačeni parabeni grade ovoliku cenu :/

   Избриши