Aroma Zone hijaluronska kiselina - koncentrovani gel

Foto: Aroma-Zone

Kao što već možda pretpostavljate, Bobica mi je poslala ovaj gel na probu ali mi je rekla da nije prošao dobro kod Aroma Zone korisnica zbog velike količine alkohola koju sadrži. AZ je brzo poslušala njihove zahteve i stvorila novi proizvod. On je daleko hvaljeniji a posle svakodnevnog korišćenja ovog - starog - gela, u vremenskom periodu od nekih nedelju-dve, slažem se sa Francuskinjama koje su ga prve probale i koje su se žalile na alkohol.

Foto: Bobica

Prvobitna verzija hijaluronske kiseline, rastvorena je u vodi i alkoholu, pa joj posle nije pomogao ni glicerin da ne isuši kožu 😟. Sve čuvene dobrobiti hijaluronske kiseline nisu došle do izražaja pa nije bilo ni anti age efekta ni hidratacije. Ja sam dobila samo osećaj prelepe mekoće, tokom prvih dana korišćenja. Providni gel sam koristila oko očiju, a kasnije i na čelu, ispod regularne kreme.
Kao što sam rekla, prvih nekoliko dana sam bila oduševljena, ali kako je vreme odmicalo, primetila sam da su mi borice oko očiju izraženije tj. da mi je koža suvlja?
Sa druge strane, na čelu su mi izbile bubuljice, pa sam prestala i tu da ga koristim. Za oba nus efekta krivim alkohol.

Još jednom se potvrdilo da velika količina alkohola u kozmetici za lice nije dobra ni za suvu, ni za masniju kožu.


🁤 KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA SA PROIZVODIMA NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE I ALKOHOLA?


Podelite:

2 komentara

  1. Nerastvorena hijaluronska kiselina, oznaka SLMV, moze se kupiti on line kod Avena lab. Na sajtu je navedena koncentracija rastvora. Dakle, mala kolicina se mesa sa destilovanom vodom, brzo i drzi u frizideru.
    Bez ikakvih dodataka...
    Ambalaza se isto moze pronaci kod nas.

    ОдговориИзбриши