Potrošeno u martu


Došlo nam je proleće a ja sam nešto jedva čekala da ovom martu vidim leđa. A leđa sam videla i ovim bočicama, mada mi njihov odlazak  nije baš tako prijao i sa nekim planiram da se vidim i još neki put u životu 😊


⬄ Alverde balzam za usne Blagi sjaj, o kojem sa prvi put pisala ovde, je bio moj balzam za torbu, zato mi je trebalo godinu dana da ga potrošim! Odličan i povoljan, standardno za Alverde balzame.

⬄ Mareea hidrolat nane, o kojem sa prvi put pisala ovde, je drugo njegovo pakovanje koje sam potrošila. Na prelasku iz sezone u sezonu je umeo malo da ostavi kožu suvom, ali to se kod mene standardno događa na tim prelascima. Da nema defektnu prskalicu, bio bi odličan!

⬄ Olival čarobno suvo ulje, o kojem sa prvi put pisala ovde, mi je trajalo i duže od godinu dana i generalno sam ga najviše koristila na krajevima kose. Svakako zdravija verzija od silikona a ja sam bila vrlo zadovoljna!

⬄ Eucerin AtopiControl Intensive krema za ruke, o kojoj sam prvi put pisala ovde, je odlična krema i za suvu kožu ali i za atopičnu sklonu ekcemu baš na rukama! Ja sam ga poslednji put imala početkom februara ali i dalje nastavljam sa kozmetikom za atopičare jer kod mene radi!

⬄ Gala Farm ricinusovo ulje, o kojem nisam pisala posebnu recenziju ali sam ga kupila par puta, ovog puta sam dokrajčila baš premazujući deo prsta gde mi je ekcem bio najuporniji. Inače, odlično mi se pokazao na trepavicama i za skidanje šminke. Jeftino a efikasno ulje koje treba stalno da se ima u kući, bar mojoj 😏

⬄ Ulric de Varens Mini Vanille parfem, o kojem sam prvi put pisala ovde, mi se najmanje dopao od ostalih UdV koje sam probala i nešto sam jedva čekala da ga potrošim. Ja volim slatke i vanilaste parfeme ali ovaj mi je nekako bio presladak na neki dečiji način pa bih ga ostavila devojčicama 😊

⬄ Flormar lak za nokte u nijansi Purr Cat, o kojem sam prvi put pisala ovde, mi je jedan od omiljenih! Prelepa nude nijansa koju se nadam da proizvode i dalje!

⬄ Alverde False Lashes maskara, o kojoj sam prvi put pisala ovde, mi je iznenađujuće dugo trajala! Ne znam da li je do zime ili je maskara takva, ali ostala mi je u baš lepom sećanju!

⬄ Zeen Naturals balzam za usne Bubble Gum, o kojem sam prvi put pisala ovde, je još jedan odličan a jeftin balzam kod koga mi se samo miris nije dopao.

⬄ Max Factor Brow Shaper olovka za obrve, o kojoj sam prvi put pisala ovde, mi savršeno odgovara mada imam utisak da sam je brzo potrošila ali možda četiri meseca svakodnevnog korišćenja i nije tako brzo? Bilo bi fenomenalno kada bi imala veću gramažu 😀

⬄ Alverde olovka za oči u nijansi 01 Schwarz, o kojoj sam prvi put pisala ovde, mi je u početku bila dobra ali kako je pretrpela vrelo leto, dobila je onaj užegli miris, kao uostalom i sva Alverde šminka koju sam imala! Drugo, brzo je postala mrljava i nepouzdana a da ne pričam o tome što nijednu olovku u mom životu nisam potrošila za manje od godinu dana! Definitvno je više ne bih kupila!


⬆ KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA SA OVIM PROIZVODIMA?


Podelite:

0 komentara