Organic Shop piling za telo Atlantic Algae / Organic Algae & Sea Salt


Od svih OS proizvoda koje sam probala, stekla sam utisak da su im pilinzi za telo najbolji, nakon što sam probala Kafu & Šećer. Međutim, ono što nisam primetila, kada sam ih istog dana kupovala u Natura Siberica radnji, je da je Kafa skrab a Alga polish (za poliranje), što će reći da nema grubljih čestica kojim će vršiti piling tela.


Do sada nisam koristila takve pilinge za telo i moram da priznam da sam bila sumnjičava, mada ne znam zašto, kada sam imala pozitivna iskustva sa takvim pilinzima za lice.
Sve u svemu, piling je kupljen još zimus, na popustu. Platila sam ga nekih 350 dinara, a prava cena je 590. Koliko mogu da vidim, i sada je na popustu u internet prodavnici, a verujem i u radnji. Pakovanje sadrži standardnih 250 ml.


Tekstura pilinga je prilično kompaktna i gusta i, kao što sam već rekla, nema grubih čestica. Miris nije jača strana ali ko bi to i očekivao od algi? 😀
Prijatno me je iznenadio u smislu da je koža tela posle njega ipak bila meka, kao da sam koristila skrab! Imam osećaj i da je lepo nahranjena, zbog ulja, pa nema ni suvoće, mada ja ipak koristim i mleko za telo, nakon tuširanja.
Piling koristim dva puta nedeljno.


Slažem se sa navodima proizvođača o mekoći i sjaju kože koji dobijam korišćenjem ovog pilinga.
Kada govorimo o sastavu, ovaj piling je na bazi kuhinjske soli a tu su i glicerin, ši puter, morska so, ekstrakt alge - pa smo dobili jedan odličan piling koji zbog mirisa teško da će doživeti popularnost 😊. Sva sreća, pa se ne zadržava na koži 😏

⬸ DA LI VI KORISTITE ORGANIC SHOP PILINGE?


Podelite:

0 komentara