Natura Siberica Oblepikha kompleks ulja za krajeve kose


Ovo je bio prvi Natura Siberica proizvod koji sam kupila baš odavno, više se i ne sećam koje tačno godine! Kako sam u tom trenutku koristila nešto drugo za krajeve, i imala sam više otvorenih proizvoda, želela sam da ih sve potrošim, pre nego što ću otvoriti novi - ovaj o kojem danas pišem. Tako on nije postao prvi Natura Siberica u mom životu, ali je u prvih 10 😀


Živopisna kartonska kutijica, standardna za Oblepikha kolekciju, krije staklenu bočicu od 50 ml sa pipetom. Ona danas košta 890 dinara, a mislim i da je tada bila ista cena. Kupila sam je u njihovoj online prodavnici, jer tada Niš nije imao njihovu radnju.


Pakovanje sa pipetom je izuzetno zgodno za korišćenje a sama tečnost je lagana i uljana i lepo se upija u kosu. Klasičan silikonski serum. U momentu kupovine nisam znala da je na bazi silikona, inače ga ne bih kupila. Svi koji me redovno čitaju znaju da ne volim proizvode za kosu sa silikonima i uvek kažem da su oni za mene samo šminka, a dobre efekte možemo postići i sa kompleksima biljnih ulja i prirodnijom varijantom (kao što je Olivalovo ulje, npr.). Kome su silikoni ok, ovo će biti jedan savršeni serum!


Moja kosa je prirodno suva, gusta, kovrdžava i sklona mršenju i elektrisanju, pa su mi ovakvi proizvodi nephodni posle svakog pranja. Oblepikha kompleks zaista umiri suve krajeve i dužinu pa kosa deluje urednije i zdravije. Reparacija suvih krajeva o kojoj pišu na kutiji je malo preuveličana i nadam se da svi već znaju da je to nemoguće. Moguće je da naši krajevi samo tako izgledaju. Silikoni nikad neće moći da zamene frizera pa se redovno skraćivanje i dalje podrazumeva ako ne želite samo spolja gladac, a iznutra jadac 😊Oblepikha kompleks ima divan miris, ne ostavlja lepljivim ni prste ni kosu i traje sve do sledećeg pranja. Radi posao, pa opet kažem, ko ne beži od silikona, dobiće super proizvod!


Moram da napomenem da ovde imamo i arganovo ulje, kao i pasjeg trna (po čemu i naziv oblepikha), semenki lana, mirte, sibirskog bora, sojino i suncokretovo, kao i ekstrakt šisandre tako da ovo nije samo silkon za kosu, pa mogu da se nadam da je ovde ipak moguća i nega! Ja sam efektom ipak zadovoljna, utisak mi kvari samo saznanje da ovde ima toliko jedinjenja sastojka koji ne volim 😊
I da, ako mene pitate, ovaj kompleks je bolji od sličnog Macadamia ulja, koji je bio poslednji silikon koji sam koristila, pre dve godine.


 ⬵ DA LI STE PROBALE OBLEPIKHA KOMPLEKS?
⬵ KAKVI SU VAŠI UTISCI?


Podelite:

0 komentara