Potrošeno u januaru


Odavno ne pamtim ovako lep i topao januar! U kozmetičkom i blogerskom smislu obeležio ga je moj izlazak na Instagram 😀 ali i isprobavanje raznih dermo-kozmetičkih proizvoda, koji su mi isterali zadnje pare iz džepa! 😀

Bilo kako bilo, kesica sa praznim ambalažama nije bila nešto puna pa će ovaj pregled biti kratak 😊. Idemo redom:


➲ Mikroliz krema za oči, o kojoj sam opširnije pisala ovde, je odlična kremica i velika je šteta što se ne može kupiti u Srbiji!

➲ CocoShea Choco Moco puter, o kojem sam opširnije pisala ovde, je jedno savršenstvo i obožavala sam svoju kožu dok sam ga koristila! Definitivno planiram da ga koristim opet!

➲ Mareea hidrolat koprive, o kojem sam opširnije pisala ovde, je dobar za letnje mesece dok ga zimi treba zaobići. Kako je ovo drugo potrošene pakovanje sa istom, defektnom, prskalicom nije mi nešto ostao u lepom sećanju.

➲ Lipobase Reapir krema, o kojoj sam opširnije pisala ovde, je još jedno savršenstvo za sve atopičare i suvokošce i mislim da sam je u svim skorijim recenzijama spomenula bar jednom 😀. Odlična je i sa njom nema nikakvih briga oko ekcema i suvoće i velika je šteta što je nigde nema i što se, izgleda, više neće uvoziti!

➲ Tuprija za nokte iz Karike, o kojoj sam opširnije prvi put pisala ovde, je moja omiljena turpija možda već i deset godina! Stalno je kupujem!

 ➲ Uriage Bariederm Insulating Reapiring krema, o kojoj sam opširnije pisala ovde, je tester-pakovanje koje me nije dovoljno zadovoljilo da bih poželela full size 😐

 ➲ Uriage Xemose emolijentna krema, o kojoj sam opširnije pisala ovde, je još jedan tester ali ova krema mi se pokazala za nijansu bolja od prethodne.


➳ KAKVA SU VAŠA SEĆANJA NA JANUAR? 😊Podelite:

0 komentara