Mikroliz krem probiotik za kožu oko očiju


Koliko li dobrih kozmetičkih brendova može da bude made in Russia? Pitaj boga, jer ja stalno otkrivam neke nove kroz Bobicin blog i poklone! Najnoviji među njima je Mikroliz, koji proizvodi prirodnu probiotsku kozmetiku. Bobica mi je poslala kremu za oči i serum za lice. O serumu još nisam stekla konačni utisak, a kremu za oči recenziram danas.


Moram da priznam da nisam očekivala ništa posebno, nakon što sam pročitala Bobicine utiske. Generalno, nemam neki problem sa kožom oko očiju, s tim da mi je tokom zime potrebna jača hidratacija i ishrana.
Mikroliz krema sadrži donekle standardnih 15 ml proizvoda i košta nepuna 2 evra, što je i više nego povoljno! Rekla bih da se Mikroliz kozmetika prodaje samo u Rusiji a o načinu kako mogu da stignu u Srbiju, možete se raspitati kod Bobice i dobiti informacije iz prve ruke.


Krema je guste strukture, ali ne previše čvrste u smislu razmazivanja i težeg upijanja. Dovoljna je mala količina da se hidrira cela oblast oka, "od kosti do kosti". Krema održava hidrataciju tokom celog dana, odnosno dok se ne umijem, koža oko oka je elastična, zaštićena i krema, iz mog ugla, ima anti age efekat. Po pitanju podočnjaka ne znam šta da kažem jer nemam većih problema sa njima i retko i obraćam pažnju na njih. Što se šminke tiče, dobra je podloga ako, kao i ja, nemate masne kapke. Sve u svemu, odlična krema koja mi je došla kao melem na ranu posle (za zimu) preslabe Babuškine mazalice.

Slažem se sa navodima proizvođača da ova krema pogoduje osetljivoj koži, da se brzo upija i da nema lepljiv efekat. U njenom sastavu nalaze se lizati bakterija koje bi trebalo da čiste kožu od toksina, da imaju podmlađujući lifting efekat, da poboljšavaju sposobnost kože da se regeneriše, da normalizuju prirodnu ravnotežu kože, stimuliše sintezu kolagena... i ja im verujem, jer primećujem da koža oko očiju deluje mnogo bolje nego sa Babuška Agafja serumom, što govori o njemu, ali i koliko je, pre svega, Mikroliz krema bogatija, hranljivija i delotvornija.


Osim pomenutih bakterija, u sastavu ove kreme možemo naći kokosovo ulje, lipide, glicerin, hijaluronsku kiselinu, med, surutku, pektin, jojobino ulje i ši i kakao puter. I više nego jasno da je sve podređeno bogatoj nezi!

Ovo je odlična krema po odličnoj ceni i naravno da žalim što se ne može kupiti u Srbiji!


⇨ ČIME VI NEGUJETE KOŽU OKO OČIJU TOKOM ZIME? ⇦


Podelite:

2 komentara

 1. Како га лепо накитиш (у позитивном смислу), пожелим да и ја имам :)
  Мило ми је што пробамо исте производе. Примећујем да нам се рецензије углавном разликују што је и разумљиво имајући у виду разлику у годинама и стању/типу коже. Боље речено, независне рецензије су, макар за нијансу, ипак објективније!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Da, mislim da se to najviše ogleda kod proizvoda za lice! Očekivanja su nam uglavnom svima ista ali individualnost svih nas se u praksi najbolje pokaže!

   Избриши