Natura Siberica Crazy Animals fito-krema za ruke Grudva


Linija Crazy Animals od Natura Siberice još nije stigla u Srbiju, i pitanje je da li će uopšte dolaziti, ali moja draga Bobica mi uvek omogući da probam nešto neviđeno kod nas, a jedan od takvih bezbroj proizvoda je i ova krema za ruke!


Krema dolazi u standardnom pakovanju od 75 ml i koliko uspevam da vidim na netu, cena se kreće od 110 rublji (190 rsd) pa na gore, u zavisnoti od prodavnice. Kod nas bi sigurno koštala 400-500 dinara 😊
Ima zaštitnu foliju ispod poklopca, što uvek volim da pohvalim. Tekstura je bogato kremasta, pa će biti dovoljna mala količina za mazanje ruku. Miris je tropski ali se ne zadržava preterano dugo na rukama. Ono što je bitno je da zdravoj a ipak suvoj koži ruku obezbeđuje odličnu ishranu i hidrataciju. Ruke su meke i nežne i ja sam skroz zadovoljna!


Navodi proizvođača o dobroj hidrataciji, mekoći, regeneraciji i zaštiti su se kod mene u potpunosti potvrdili. Jedino malo slabije radi zanoktice kada je hladno vreme, ali ovo i nije krema za zanoktice. Ubeđena sam da bi odgovarala svima i definitivno bih je preporučila dalje!


Što se sastava tiče, od prirodnih ulja i ekstrakata tu su nezamenljivi ši puter a onda i plućnjak, kora plutinog drveta, sibirski iris, propolis, breberina ili otrov-sasa koja može biti otrovna ako je sveža i još neke sibirske travčice. Sve u svemu, jasno je zašto je ovo fito-krema.


 ↔DA LI STE, KOJIM SLUČAJEM, ISPROBALI NEŠTO IZ SIBERICINE CRAZY ANIMALS LINIJE?
KOJA JE VAŠA OMILJENA NATURA SIBERICA KREMA ZA RUKE?↔
Podelite:

5 komentara

 1. Па ти си баш вредница :) Чини ми се да си већ пробала неку Сиберикину крему за руке? Која ти је боља?

  ОдговориИзбриши
 2. obožavam kreme za ruke, posebno u hladnijem periodu :) trenutno koristim bioten i obožavam je. od natura siberice kozmetike nisam ništa probala, uvek je gledam i razgledam kada naiđem na nju, ali eto nikako da uzmem ništa!


  Novi #MyLife post! | Instagram

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Sećam se da mi je Bioten Perfect Hands bila baš dobra, dok sam nisam prešla na kozmetiku sa "zdravijim sastavom" :)

   Избриши
 3. Super post 😉
  http://www.kraljicadrameblog.wordpress.com

  ОдговориИзбриши