Mareea hidrolat koprive


Hidrolati su deo moje svakodnevne rutine i volim da probam sve što se nudi. Do sada nisam probala Koprivu, pa kada sam videla da je Mareea ima u ponudi, naručila sam dva pakovanja ✌.
Verujem da su svi čuli za dobrobiti koprive kada se radi o masnom topu kože i kose. Ja nemam takvu kožu i kosu, ali leto je godišnje doba kada mojoj koži lica uvek prija nešto jače odnosno period kada se ona mnogo manje suši ili gotovo ne suši uopšte.


Mareea hodrolat koprive dolazi u standardnom plastičnom pakovanju od 100 ml i košta 310 dinara. Možete ga kupiti na prodajnim mestima u Beogradu i Vojvodini, a mi ostali imamo online shop sa besplatnom dostavom za porudžbinu preko 2000 dinara.

Miris je očekivano ne baš prijatan 😊 ali ne zadržava se dugo na koži. Ja ga koristim 2-3 puta dnevno, na čistom licu.


Pakovanja sa prskalicom uvek lepo osveže lice, mada mi se sad desilo da prskalica ne radi baš ravnomerno, pa moram celu bočicu malo da krivim. Ali generalno, sama vodica ove biljke odlično prija koži lica. Mislim da će svakom tipu kože odgovarati tokom leta i velikih vrućina, pa bi mogla da se nađe i u putnom neseseru. Osim toga, prijaće i koži sklonoj upalama i aknama. Ima sve moje preporuke.


DA LI STE PROBALI HIDROLAT KOPRIVE?
KOJE SU VAŠE PREPORUKE ZA OSVEŽAVANJE KOŽE TOKOM LETA?


Podelite:

0 komentara