Fresh Line mleko za telo Circe

Foto: FreshLine.gr

Nakon Kasandre, Selene i Orfeja & Euridike, na red je došla poslednja boginja iz Fresh Line kolekcije za telo koju mi je poslala Bobica - Kirka. Neću mnogo da dužim, jer sve bitno o ovom mleku je već rečeno u prethodnim recenzijama, s obzirom da je isti tip proizvoda u pitanju. Jedina razlika je u mirisu i malo u sastavu.


Dakle, full size pakovanje košta gotovo 21€ i sadrži 250 ml proizvoda. Kod nas se više ne može kupiti, ali ako putujete u ova mesta, možete obići i njihove radnje. Ja sigurno bih 😊


Ovo mleko karakteriše lagana tekstura i brza upijna moć, ali i miris koji traje satima i satima, kao i kod svakog Fresh Line testera koji sam do sada probala. Kako Circe linija nije luksuzna, mleko nema šljokica u sebi, ali sa druge strane, asortiman je veći nego kod ostalih, pa se tu može naći i suvo ulje za telo npr.

Circe miris je najmanje napadan odnosno najnežniji je od svih Fresh Line mirisa koje sam do sada probala. Na početku jeste malo oštar ali kada malo izvetri dobijamo jedan čistiji, nežniji, pamučniji miris. Meni je odličan!


Što se sastava tiče, ovo mleko iz kolekcije namenjene opuštanju, je u osnovi isto kao i sva Fresh Line mlekca koje sam do sada probala. Nije savršen, a sreću kvari malo sintetike i iritanasa.

Što se mene lično tiče, Kirka je uspela da se progura na treće mesto i postane druga pratilja predivne Kasandre. Selena je i dalje prva pratilja jer je jača i pamtljivija. (Govorim o mirisu, naravno, jer su po svemu ostalom gotovo iste.) Orfej i Euridika su mi se najmanje dopali i jedini su koje bih zaobišla neki drugi put 😊

Pitam se, da li su cene razlog zašto Fresh Line kozmetiku nije probalo više naših žena, pa su tako i otišli iz Srbije?

Podelite:

4 komentara

 1. Сјајно! Допало ми се како си описала Кирку, па ћу је пробати.
  Ја мислим да цене јесу разлог престанка продаје у Србији. Њихова етарска уља сам плаћала по око 20 евра, за те паре купим пола Арома Зоне (и њихова етарска уља су ОК).
  Замисли цене са Фреш сајта увећане за транспорт, царину и ПДВ!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Odlično, biće zanimljivo da čujem tvoje utiske!
   Au, pa baš su skupi! Kod nas su verovatno pre otišli nego što su došli :D Ti znaš, koliko dugo su imali radnju?
   Aroma Zona je za svaku pohvalu, stvarno!

   A to mi nije jasno sa PDVom, zar ne bi trebalo da se samo u jednoj zemlji plati PDV, a ne i grčki i naš? Mada meni je svako dodatno plaćanje odbojno :D

   Избриши
  2. Претпостављам да су цене у интернет продавници ниже него у класичној продавници, зато сам рекла да замислиш цене са њиховог сајта увећане за зависне трошкове.
   Наравно да је велепродајна цена нижа од малопродајне и наравно да увозник не плаћа њихов ПДВ већ само наш. На велепродајну цену са ценом транспорта се плати царина па на све то заједно ПДВ.
   Нпр. 100 дин велепродајна цена + 10 дин транспорт = 110 дин
   На 110 дин је нпр. царина 10% - 110+11=121 дин
   На 121 дин се дода ПДВ 20% (24,20 дин) = 145,20 дин
   Дакле, од 100 динара цене у велепродаји смо стигли до 145,20 дин.
   На то се додаје маржа нпр. 10% = 14,52 дин и ПДВ 20 % на маржу = 2,90 дин.
   Сада се цена у малопродаји попела на 145,2+14,52+2,90= 162,62 дин (а велепродајна цена је 100 дин.)
   Дакле, од 100 дин смо стигли до малопродајне цене од 162,62 дин, односно, увећање цене од 62% а трговцу иде само 14,52 дин (замисли тек трошкове малопродаје које мора да исплати из тих 14,52 дин).
   У све ово нисам укалкулисала и трошкове санитарног прегледа (мислим да козметика мора да има неку санитарну дозволу, испитивање производа... тако нешто; ток приликом се дају узорци на испитивање па и то кошта).
   Сад замисли шта се све продаје код нас!
   Зато је много јефитније куповати козметику преко нета као физичко лице (као што ја радим).

   Избриши