Maybelline Color Show lak za nokte u nijansi 14 Show Time Pink


Ovo je prvi put da sam kupila i uopšte probala neki Maybelline lak za nokte!

Color Show lakovi su brzosušeći, ali ja sam navikla da 15ak minuta po mazanju bilo kog laka ništa ne diram osim miša i tastature, pa tako ne mogu ni konkretno da kažem da li je 60 sekundi zaista dovoljno da mogu odmah da vežem pertle, zakopčam farmerke ili nešto slično 😊

Color Show reklamiraju kao lak koji na naše noktiće dolazi direktno sa pista njujorške nedelje mode a ovo je starija verzija koja se kod nas još uvek prodaje.


Lak dolazi u manjem pakovanju od 7 ml i košta 240 dinara, a ja sam ga pre mesec/dva u Lilly drogeriji kupila po ceni od 180 dinara.

Četkica me podseća na četkicu Essence lakova: mala, debela i kockasta 😀 Ja više volim (ili sam samo više navikla) na duže i tanje četkice, sa kojima sam preciznija i sigurnija, ali kako lakove uglavnom kupujem kada mi se svidi neka nijansa, četkice se setim tek kada krenem da ga mažem.


Nijansa 14 Show Time Pink je dobro pigmentovana, jarko roze/malina nijansa, koja će biti super za leto. To ne znači da ova nijansa nije lepa i za druga godišnja doba, samo leti sve jarko, žarko i drečavo još lepše stoji na preplanuloj koži.
Ja ne koristim bazu i nadlak i moje iskustvo sa lakovima se uvek zasniva na dva sloja, što znači da moji utisci mogu biti minimum za sve vas koji koristite dodatnu opremu 😊

Color Show se, bar u ovoj nijansi, nije pokazao najslavnije: na noktima mi je izdržao samo dva dana a da se nije okrnjio 😐 Kako je to slabo i kako znam i za jeftinije lakove koji izdrže i četiri dana, teško da ću ponovo posegnuti za ovim lakovima.


DA LI KORISTITE MAYBELLINE LAKOVE?
KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA?

Podelite:

0 komentara