Potrošeno u januaru


Najledeniji mesec je iza nas. Imam utisak da je bio najhladniji za ovih mojih skoro 33 godina i jedva sam čekala da se konačno završi! Da je moja koža morala intenzivno da se bori, videćete i po potrošenim proizvodima, pa idemo redom 😊

1. Sabi Handmade ružina vodica, o kojoj sam opširnije pisala ovde, više ne postoji u njihovoj ponudi, ali meni je zaista bila super prskalica za lice.

2. Marigold Shea Butter, o kojem sam opširnije pisala ovde, je moja prva pomoć za sve vidove suvoće, pukotinica, iritacija, ranica i slično. Kada su nastupili ledeni dani, obilno sam ga nanosila na ruke a umeo je i da završi na licu, pre izlaska napolje. Dozirano, ši puter se zaista pokazao totalno nekomedogenim! Iako mu je odavno prošao kratak rok trajanja od 3 meseca, ja sam ga bez problema koristila i na dalje, mesecima na dalje!

3. Love2Mix maska za suvu kosu, o kojoj sam opširnije pisala ovde, je moje veliko razočarenje i da nema tako lep miris, ne bih imala nijedan pozitivan komentar na nju. Kratko ali jasno.

4. Athos parfem Type 138, o kojem sam opširnije pisala ovde, je replika čuvenog La Vie Est Belle od Lancome-a. Meni je izuzetno prijao i još jednom me uverio da su Athos replike odlični i dugotrajni parfemi i imaju sve moje preporuke.

5. Planeta Organica sibirski beli puter za telo, o kojem sam opširnije pisala ovde, je moje najpozitivnije iznenađenje 2016. godine o čemu sam toliko puta pisala! Idealna zimska mazalica na koju se možete osloniti i po ledenim danima a sledeće zime ću njime verovatno mazati i ruke, što se ove godine nisam setila 🙈

6. Recepti babuške Agafje balzam za stopala na bazi kedra, o kojem sam opširnije pisala ovde, je još jedan jeftin a dobar balzam za stopala, kojem bih se definitivno vratila.

7. Organic Shop krema za ruke Organic Cherry & Lotus, o kojoj sam opširnije pisala ovde, nije bila baš idealno rešenje za moju veoma suvu kožu ruku u ledenim danima a u prilog joj nije išao ni miris, koji mi se nije dopao. Da mi se dopao, sigurno bih ovu kremu koristila tokom ostalih godišnjih doba.

8. Dexe balzam za usne Limun, o kojem sam pisala ovde, je još jedan super balzam za usne sa super mirisom a koji je baš za zimu, kao i svi Dexe balzami.

9. Avon dvostranu olovku za oči sam koristila već par godina. Koliko sada mogu da vidim, više je nema u ponudi. Dvostrana je u smislu da je sa jedne strane olovka a sa druge sunđerčić za smokey eyes efekat. Kupila sam je odavno, u vreme kada nisam obraćala pažnju na sastav šminke. Bila sam zadovoljna ali u budućnosti ću kupovati olovke sa zdravijim sastavom 😊

10. Planeta Organica Secrets of Arctica maska za dubisnko čišćenje lica, o kojoj sam opšitnije pisala ovde, se pokazala dobrom i tokom ledenih dana i ovo je prva maska sa glinom koja mi nije isušivala kožu. Doduše, u pitanju je maska sa belom glinom a ne zelenom, a njen miris me je ponovo vratio u detinjstvo i neke lepe trenutke 💚

11. Recepti babuške Agafje umirujući krem-balzam za ruke, o kojem sam opšinije pisala ovde, je po mom mišljenju najbolja mazalica za ruke iz ovog cenovnog ranga i definitivno joj se opet vraćam!


JESTE LI PROBALI NEŠTO OD OVIH PROIZVODA?
KAKVI SU VAŠI UTISCI?


Podelite:

2 komentara