Mama & Baby Organics gel-pena za kupanje i tuširanje


Sa brendom Mama i Baby Organics sam se upoznala preko balzama za kosu, a onda je na red za korišćenje došla ova gel-pena za tuširanje. Sadrži 300 ml proizvoda i košta nešto malo više od 300 dinara. Prodaje se u On Shop radnjama a mi van Beograda ga možemo naručiti preko iShopa, sa kojim ja nisam nešto preterano zadovoljna i baš bih volela kada bi neko doveo te Ruse u Niš!


Ova gel-pena je toliko nežna, da mi je odmah bilo jasno zašto je preporučuju za korišćenje od prve godine rođenja. Srednje gusta tečnost ni ne stvara penu na koži i vrlo je blaga. Miris je tako nežan i prijatan, da će tuširanje sa njim biti jedan lep trenutak.


Nakon tuširanja, koža je meka i hidrirana, ali ja ipak dodam sloj mleka za telo, jer bi mi se bez njega, u ovim hladnim danima, tokom dana, definitivno osušila :(


Kao što možemo videti, ovaj gel je na bazi organskog ektrakta šipka, maslinovog ulja i ulja pasjeg trna, koji su zaduženi za hidrataciju i nežnost. Izbegnuti su štetni čistači i većina invazivnih sastojaka. Mama & Baby Organics je definitivno mnogo bolji izbor za našu decu od većine drogerijskih proizvoda na našem tržištu.

DA LI STE PROBALI NEŠTO IZ NJIHOVE PONUDE?


Podelite:

0 komentara