Organic Shop krema za ruke Ylang-ylang & Burity


Oni koji me redovno čitaju znaju da sam rešila da isprobam rusku prirodnu kozmetiku, pa nakon Babuške Agafje i Mama & Baby Organics proizvoda koje sam dosada probala, na red je došao brend Organic Shop. Za vreme svetske ekonomske krize, Rusi su se okrenuli domaćoj proizvodnji i domaćim brendovima, sa nižim cenama i prirodnim sastavom, pa je tako nastalo puno manjih brendova kozmatike, od kojih je Organic Shop među povoljnijima.
Ustvari, Organic Shop se proizvodi u Estoniji, u kompaniji Eurobio Lab, gde nastaju i Natura Siberica, Little Siberica i već spomenuta Agafja, između ostalih.


Organic Shop je sertifikovana prirodna kozmetika koja garantuje bezbednost i efikasnost. Njihov slogan je Jednostavno. Čisto. Prirodno što, između ostalog, znači da nema parabena, SLS-a, mineralnih ulja i polietilena a to garantuju i BDIH i COSMOS sertifikati. Kako to obično biva, grupica entuzijazista je želela da stvori u Rusiji ono što je viđala na organskim farmama u Engleskoj i Italiji 2006. godine. Prve prodavnice su otvorene u Moskvi 2010. godine. U Srbiju su došli relativno skoro a ja se iskreno nadam da će se raširiti i po ostalim gradovima, osim prestonice :). Za sada ih možemo kupiti uglavnom preko Natura Siberica  i verovatno On Shop facebook stranica. Zanimljivo je to da ih nijedna ni druga nemaju na svojim zvaničnim prezentacijama i online shopovima!

Organic Shop u svojoj ponudi ima zaista veliki izbor proizvoda za negu celokupnog tela. Ja sam rešila da ih isprobam kroz kremu za ruke :)


Oni koji me redovno čitaju već znaju da je moja koža ruku zaista zahtevna je je najsuvlji deo tela i potrebna joj je bogata kombinacija hidratacije i masnoće. Nakon par dana korišćenja mogu da primetim da je Ylang-ylang & Burity sasvim ok i sa ovim prelaznim vremenom zaista ne gubi bitku.

Prava cena ove kreme je 300 dinara, za 75 ml proizvoda. Međutim, Natura Siberica je negde tokom avgusta imala fantastične popuste od 40%, pa su Organic Shop kreme za ruke mogle da se kupe za 180 dinara. Ylang-ylang & Burity kaže da hrani i podmlađuje kožu ruku i spada u liniju Indonežanski Spa Manikir za meki dodir :) Miris nije onakav kakve ja volim (čitaj: slatke, puderaste, čiste) i generalno, retko koji proizvod sa uljem ylang-ylanga ima lep i veseo miris :)
Tekstura je srednje gustine ali je bogata. Brzo se upija i ostavlja ruke hidriranim i nahranjenim. Meni se dopada mada bih svakako volela da probam neki drugi miris.


Organic Shop poručuje da ova krema ojačava i nokte, ali kako su moji nokti već prirodno jaki, ne bih mogla da se osvrnem i na to.


Što se sastava tiče, ovo je jedna standardna jeftinija krema sa prirodnim sertifikatima :) Ši puter, pčelinji vosak, ulje ploda buriti palme, ulje cveta ylang-ylanga, cvetna voda pomorandže su tu, između ostalih, a meni je baš interesantno kako Rusi koriste do sada neviđene sastojke u kozmetici koju sam do sada koristila :)

Sve u svemu, ovo je super kremica koju vredi probati i koja budi želju da se probaju i ostali proizvodi, definitivno. Jedina zamerka je uvoznicima što nema vidljive online ponude, kada ih već ne mogu kupiti u Nišu.

DA LI STE PROBALI ORGANIC SHOP?
KOJE NJIHOVE PROIZVODE BISTE PREPORUČILI?


Podelite:

0 komentara