Diva After Sun losion za telo ~ Love Call


Diva nas je početkom leta obradovala novitetom u vidu After Sun losiona za telo. Mogli ste čak i da birate da li želite da bude u obliku losiona od 200 ml ili putera od 120 ml, kao i da li će vaša mazalica sadržati sjaj ili ne. I sve to u četiri mirisa! A čekao nas je i debitantski popust od nekih 20%, ako se dobro sećam. Tako sam i odlučila da ga probam, u vidu losiona za telo, bez sjaja, sa Love Call mirisom.


Ovaj losion dolazi u plastičnom pakovanju od 200 ml i košta 700-750 dinara, u zavisnosti da li ima sjaj ili ne. Namenjen je prevashodno za posle sunčanja, mada ja imam utisak da se može koristiti tokom cele godine, pa čak i zimi jer je izuzetno bogat i obezbeđuje savršenu ishranu i hidrataciju.


Bogat je i gust i potrebno mu je par sekundi da se dobro upije i razmaže. Love call miris sam već isprobala u Ultimate Diva puteru i tu mi se mnogo više dopao. Ovde mi miriše dosta svežije i ne zadržava se toliko na telu, za razliku od već pomenutog putera.
Negom sam, sa druge strane, baš zadovoljna jer koža mog tela nije ni osetila prelazne temperature i velike promene vremena, za razliku od npr. kože ruku, što je veoma pohvalno.


Diva nas upozorava da ovaj proizvod nije zamena za proizvod sa zaštitnim faktorom, iako sadrži ulja koja imaju prirodan SPF. Ovaj losion u Srbiji možete kupiti preko Divinog online shopa.


Bogat hranljiv sastav ovog losiona sadrži ulje maline, šipka, pamuka, pšeničnih klica i još puno toga, a sve je lepo objašnjeno u opisu proizvoda u Diva online prodavnici. Cena jeste gotovo duplo viša od Alverde losiona i putera, ali pratite sajt, biće sigurno nekih akcija opet :)

DA LI STE PROBALI OVAJ LOSION?
KOJI JE VAŠ OMILJENI PRIRODNI LOSION ZA TELO?


Podelite:

2 komentara