Zeljković sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza za piling


Sećate se kada sam prošle godine osvojila nagradni paket kod Ive sa bloga Prirodna kozmetika i kako sam o svim proizvodima pisala, osim o ovom sapunu? Ako se sećate - svaka čast ;) a razlog je taj što sam dugo koristila Mannin Coco Soni sapun za piling lica i tek nedavno sam ga potrošila, pa samim tim i oslobodila mesto za neki drugi :)


Naravno, tu se odmah otvara pitanje isteka roka trajanja, koji je na pakovanju obeležen za 1. decembar 2015. godine, što će reći - pre šest meseci!
Mene to nije sprečilo da ga probam jer sam primetila da mi kod prirodnih proizvoda uopšte ne smeta probijanje roka, kao što to bude kod ostale kozmetike.


Ovaj sapun dolazi u standardnom pakovanju od 70 grama i možete ga kupiti svuda, za nešto malo manje od 100 dinara. Pakovan je u kartonsku kutijicu a moj primerak je očigledno bio namenjen rumunskom tržištu :)
Miris je blag i nije neprijatan. Po sapunu se nalaze čestice kukuruznog griza, koje su zadužene za piling. Ja ovaj sapun koristim dva puta nedeljno ali znam da, kada bih ga koristila svakodnevno, ne bih bila zadovoljna i moje pore ne bi bile dovoljno očišćene, kao što je bila situacija sa njihovim sapunom sa dodatkom zeolita. Pena je nikakva i nepostojeća a to mleko i ulja jednostavno nisu dovoljni za problematičnu kožu lica.


Kompletan sastav ne vidim jer ne razumem rumunski, ako se on uopšte nalazi ovde, ali predpostavljam da je isti kao i kod Zeolita, dakle kozje mleko, palmino, suncokretovo i sojino ulje, natrijum hidroksid i kukuruzni skrob.

Ovakve sapune preporučila bih samo osobama kojima odgovara sve i koje nemaju nimalo zahtevnu kožu. Cena je zaista smešna ali, po meni, jednaka i kvalitetu :/


KAKVI SU VAŠI UTISCI ZA ZELJKOVIĆIMA?


Podelite:

0 komentara