CD univerzalna krema ~ Lokvanj


Kada neki novi brend, koji ne koristi štetne sastojke, dođe u Srbiju - ja moram da ga probam. Kada se još poklopi pristupačna cena sa odgovarajućim kvalitetom, kao kod CD kreme za ruke Pasji trn, ja onda dobijem želju da isprobam sve proizvode tog brenda koji se nude. I tako sam došla do njihove univerzalne kreme.


Ova krema dolazi u pakovanju od 200 ml i koštala me je 300 dinara. Kupila sam je početkom aprila u dm drogeriji. Kao što znate, univerzalne kreme se mogu koristiti na svim delovima tela, a ja sam prvo krenula da je koristim kao kremu za ruke.


Krema dolazi u širokom plastičnom pakovanju, standardnom za univerzalne kreme. Ima zaštitnu foliju koja garantuje da ćete je vi prvi koristiti, a rok trajanja joj je šest meseci od otvaranja. Ima, po meni, ne tako prijatan miris. Možda je to lokvanj, stvarno ne bih znala, ali meni se nikako ne sviđa.


I tekstura kreme je standardna za univerzalne kreme, što će reći da je neke srednje gustine i da ćete sigurno uzeti više nego što vam je potrebno da bi namazali određeni deo tela. Ja sam je prvo probala na rukama i od samog starta nisam bila zadovoljna hidratacijom, ali sam joj dala nekoliko dana. Kada ni tada nije bila zadovoljavajuća, prestala sam da je koristim na rukama i krenula sam da mažem celo telo, čisto da bih je potrošila jer kada nisam zadovoljna ni mirisom ni negom - nema poente uzimati je više :/


Koža mojih ruku je najzahtevnija. Koža tela mi jeste suva, ali joj je ova krema odgovarala tj. nije dehidrirala kao ruke. Po ovim toplim danima mi baš prija i hladi telo posle tuširanja, ali na ovaj miris nikako da se naviknem, nažalost :(


CD nam poručuje da je ova krema pogodna za normlanu kožu, sa čime bih se i ja složila. Suvokošci bi trebalo da je zaobiđu, ali ako volite ovaj miris a imate normalnu ili masniju kožu, verujem da ćete voleti ovu kremu, pogotovo tokom letnjih dana.


Sastav je ok za jednu univerzalnu kremu i sve pohvale za CD jer ne koriste parabene, mineralna ulja, silikone i veštačke boje, kako i sami navode. A pohvala i za naše drogerije koje uvoze (i) ove proizvođače :)

DA LI STE PROBALI OVU UNIVERZALNU KREMU?
DA LI STE PROBALI NEKI DRUGI CD PROIZVOD?

Podelite:

0 komentara