Balea koncentrat za ruke sa babasu uljem


Balea koncentrat za ruke je još jedan proizvod koji sam namenila nezi kože ruku na poslu tokom hladnih zimskih dana. Nakon pozitivnih utisaka koje sam pročitala na blogu Mazalice, rešila sam da kupim ovu kremu tj. koncentrat :) Naravno, presudno je ipak bilo to što ne sadrži loše sastojke koje izbegavam ;)


Kremica dolazi u pakovanju od 50 ml i košta samo 150 dinara. Samo tekstura je baš gusta i lepljiva, tako da je u samom startu bila pogrešan izbor za posao. Ovakva testura je dobra samo za pred spavanje, kada ne planirate ništa da radite rukama, nego da koža ruku upija :)
Hidratacija je zadovoljavajuća, tako da će održati vaše ruke negovanim.


Balea navodi da je ovaj koncentrat dobar za grubu i ispucalu kožu. Oni koji me redovno čitaju, znaju da zbog nošenja rukavica na poslu imam katastrofalne zanoktice tj. stvrdnutu kožu oko noktiju koja strašno zadeblja dok radim. Taj problem ovaj koncentrat nije rešio, niti je ijedna druga krema ili ulje :/


Sastav ovog koncentrata je zaista dobar u smislu da nema nafte i silikona. Ovo nije prvi Balein proizvod koji ima dobar sastav i zato stvarno pohvaljujem Baleu!

DA LI STE PROBALI OVAJ KONCENTRAT?
KAKVI SU VAŠI UTISCI?

Podelite:

2 komentara