Diva Caroll puter Fresh Vanilla


Kako je Diva nedelja u toku, bez da sam tako planirala, podeliću sa vama utiske o još jednom puteru koji sam dobila na poklon. Ovaj puter je jedan od onih na koje se palim: bogat, masan i sladak :D Caroll je dobio naziv od care i all na engleskom, što znači da je namenjen nezi svega suvog na koži :)


Caroll dolazi u pakovanju od 60 i 210 ml, i košta 400 i 850 dinara, isto kao i Ultimate Diva. Isto se može dobiti u setu sa Sheer Velvet pilingom za telo, po jeftinijoj ceni, pogledajte na ovom linku.
Odmah po otvaranju zapljusnuće vas tako čist miris, da ćete zaboraviti da je reč o prevashodno slatkom mirisu, ako to uopšte ima smisla. Meni je mirisao tako lepo i čisto!


Nega i hidratacija su na zavidnom nivou, mada šta biste drugo mogli i da očekujete od kvalitetnih i dobro umešanih ši i kakao putera? Vaša žedna koža će vam biti i više nego zahvalna, pa će još i sijati i lepo mirisati! Da li je potrebno nešto više?


Ja planiram opet da koristim ovaj puter, iako ide proleće i možda će biti pretežak za telo. Međutim, moje ruke uvek zahtevaju bogatu negu, pa sigurno neće čamiti na polici :)


Sastav: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, capric caprylic triglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Curcubita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, glycerine, sorbitol, Cetyl Alcohol, Aloe barbadensis, hydrolized oat protein, D- Panthenol, Coco-Caprlylate, allantoin, benzylalcohol, dehydroaceticacid, xanthan gum,perfume, Citrus paradisi (Pink Grapefruit) Oil.

Osim ši i kakao putera, u sastav ove mazalice ulazi i ulje avokada, susama, pšeničnih klica i semenki tikve.Već negde standardno za Divinu kozmetiku, tu su i aloja, protein ovsa, d pantenol i alantoin. Sve je tu radi kompletnog oporavka suve kože!

DA LI STE PROBALI DIVINE PUTERE?
KOJI VIŠE VOLITE?

Podelite:

0 komentara