Potrošeno u decembru


Dragi moji, želim vam deset puta lepšu godinu od 2015! Naravno zdravlja, a onda i punoooo ljubavi, sreće i lepih trenutaka! <3

Sećate se da sam novembra imala rekordno mali broj potrošenih proizvoda? Zato je decembar nadoknadio količinu pa ću vam brže bolje ukratko opisati utiske posle svih ovih potrošenih proizvoda. Idemo redom:


1. Freshka Gora melem za sunčanje, koji sam recenzirala ovde, je ok za gradske uslove i zaista štiti a koža super pocrni, ali na intenzivnijem suncu sam ipak izgorela :(

2. Granum Care losion za lice, koji sam recenzirala ovde, me je razočarao. Ovo je jedan alkohol i preporučila bih ga samo za dezinfekciju.

3. Alverde šampon Kopriva & Matičnjak, koji sam recenzirala ovde, je još jedan Alverde šampon koji mi ne odgovara i koji bi možda i odgovarao nekome sa masnom kosom.

4. Alverde univerzalna krema, koju sam recenzirala ovde, je klasična univerzalna krema. Previše slaba za bogatu hidrataciju, ali sasvim ok za neku prolećnu/letnju/jesenju negu.

5. Shenemil ulje za zanoktice, koje sam recenzirala ovde, mi je bilo ok neko vreme, ali onda sam se zaposlila i počela po osam sati da nosim rukavice, koje su me upropastile. One toliko suše i zadebljavaju zanoktice, da ja ne mogu nikako da ih oporavim!

6. Diva Miss Karota sapun, koji sam recenzirala ovde, mi nije odgovarao za lice, ali sam ga zato potrošila za tuširanje, gde je bio baš kakav treba!

7.  Ovaj Uvijač za trepavice sam kupila u Lillyju pre nekoliko godina i baš mi je potrajao! Nisam sigurna da li je možda Titanijin? Sad sam kupila jedan malo bolji, koji ću recenzirati u budućnosti.

8. Diva Caroll puter, koji ću recenzirati u budućnosti, je odličan puter!

9. Diva piling za telo Sheer Velvet sa mirisom Fruit Cocktail, koji ću recenzirati u budućnosti, je moj omiljeni piling za telo do sada! Zvanično više ne mogu da živim bez ovog pilinga!

10. Alverde XXL maskara, koju sam recenzirala ovde, je ok maskara, ali ko jednom navikne na jače maskare, ova mu dođe XXS.

11. Avon korektor u stiku sam koristila godinama i ima sve moje preporuke. Ovaj sam kupila pre dve godine i ne znam da li je još uvek u ponudi?

12. Benton Snail Bee serum, koji sam recenzirala ovde, je super serum i volela bih da ga isprobam u standardnom (čitaj:velikom) pakovanju.

13. Diva shimmer, koji ću recenzirati u ubudućnosti, još uvek ne postoji u regularnoj ponudi u Divinom E Shopu. Koristi se na svim delovima tela kojima je potrebno da zablistaju, ali ne onako napadno već baš prefinjeno i classy. Zbog moje situacije sa licem ja sam ga koristila samo na usnama, gde je još pokazao i fantastičnu hidrataciju i negu. Odličan proizvod!

DA LI STE PROBALI NEKI OD OVIH PROIZVODA?

Podelite:

0 komentara