Alverde puter za stopala Limeta


Ovog leta kupila sam još jedan Alverde novitet u dm-u - puter za stopala! Izdašno pakovanje od 200 ml košta 345 dinara i preporučuje se za veoma suvu kožu. U sebi sadrži bio limetu i bio ehinaceu za intenzivnu negu.


Pakovanje je široko i plastično, nalik svim Alverde puterima. Ispod poklopca je zaštitna folija koja garantuje da proizvod pre otvaranja nije bio u kontaktu sa spoljnom sredinom. Pri samom otvaranju, oseća se jako prijatan i svež citrusni miris.


Puter je srednje čvtstine i veoma lako se razmazuje i upija u kožu. Stopala su odmah po nanošenju toliko sveža i dobijam tako neki osećaj lakoće, koji baš prija. Hidratacija je sasvim ok, pogotovo ako se puter nanosi posle pilinga. Međutim, ne rešava probleme sa zadebljalom kožom.


Ako imate neka zadebljanja ili vam je koža grublja na tabanima tj. petama, puter sam po sebi to neće rešiti ili omekšati dovoljno, međutim proizvođač to i ne obećava. Ovaj puter je pre svega namenjen samoj i svakodnevnoj nezi kože stopala. Moj utisak je da fenomenalno prija umornim nogama.


Sastav je negde standardan za Alverde, i osim ši putera i ulja semenki grožđa, sadrži i puter semena shorea ili sal drveta.

DA LI STE PROBALI OVAJ PUTER I KAKVI SU VAŠI UTISCI?

Podelite:

6 komentara

  1. http://www.etericnaulja.net/aromakozmetika/biljna-ulja/biljna-bazna-ulja-macerati-voskovi-kozmetika-lice.html pogledaj pod biljni maslaci, ja sam ostala zapanjena time koliko još tih biljnih putera ima pored mangovog, avokadovog, shea i kakao :D vidim da se pominje u sastavu SHOREA puter pa sam ga odmah izguglala xD

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam primetila ovaj proizvod na policama. Moracu pri sledecoj kupovini malo bolje da pogledam jer super deluje :) <3

    ОдговориИзбриши