Metropoliten Beauty Blog Awards 2014.


Metropolitan je pre nekoliko dana organizovao dodelu Metropoliten Beauty Blog nagrada. Ovo je prva dodela i nadam se da će postati tradicionalna jer joj se prišlo na najprofesionalniji mogući način! Od samog poziva, izbora, kategorija, žirija, do same dodele i ophođenju prema učesnicima... ova organizacija i profesionalizam zaslužuju svaku pohvalu!


Žiri: Branislava Kostić (beauty urednica u Elle magazinu), Vladanka Zečević (beauty urednica u Bazaru) i Istok Pavlović (stručnjak za internet marketing)

Nezavisni žiri je odlučio da je najbolji beauty blog za 2014. godinu Makeup&more koji piše Zlatana Ćirica Lisinac.


Najbolji post o kozmetici napisala je Jelena Đukić sa bloga Moj neseser, pročitajte ga ovde; dok je najbolji post o parfemu iz asortimana Metropolitena napisala Tijana Šipla sa bloga Pudrijerica, pročitajte ga ovde.


Nažalost, nisam mogla da prisustvujem dodeli ali, koliko mogu da vidim po fotografijama koje su mi poslali iz Metropolitena, druženje je bilo veoma lepo i prijatno. Jedva čekam da čujem/pročitam utiske blogerki koje su bile!

Čestitke nagrađenim koleginicama i samoj organizaciji. Znam da ćete sledeće godine biti još bolje, ako je to ikako moguće!

Podelite:

6 komentara

 1. Ijao, pa kako su ove dve blogerke gojazne, pa nije zdravo toooooo! Kakva je treca, jel i ona ovakva? I koliko godina ove dve imaju? Ova prva izgleda kao da ima 40, a ova druga, deblja, kao 50? Ja sam mislila da su blogerke uglavnom mladje i da... pa ne znam, makar malo vode racuna o sebi i svom izgledu.
  Jovana

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Mislim da fizički izgled i godina rođenja nisu bitni ni za dobru blogerku, ni za ovu nagradu :)
   Nemojmo suditi o knjizi na osnovu korica jer ne znamo uzrok nečijeg fizičkog izgleda. Posle bi nam bilo vrlo neprijatno ako saznamo da je uzrok zdravstvene prirode ili sl.

   Избриши
 2. Nisam ranije videla ovaj post. Hvala ti na cestitkama! Zelim puno uspeha svim blogerkama u daljem radu, da budemo jos bolje! :D

  ОдговориИзбриши
 3. Ana, hvala na čestitki i spominjanju. Drago mi je da delimo slično viđenje ovog događaja.

  ОдговориИзбриши