Manna 100% Organski shea puter iz Gane


Nakon tronedeljnog intenzivnog korišćenja mini pakovanja ovog putera spremna sam da vam prenesem kako se pokazao na mojoj problematičnoj koži :)

Inače, kupljen je tokom one akcije Poslednji primerci u avgustu, ali kako ja umem da preterujem sa skladištenjem mazalica, njegov red za korišćenje je došao tek u oktobru. Inače, ovo je četvrti puter od Manne koji koristim, a treći shea.
Primetila sam da mi neki odgovaraju više, a neki manje. Ovaj Egzotični puter mi manje odgovara od Premijum izdanja, ali sam ustvari shvatila da ih se koža brzo zasiti kada se koriste svakodnevno, dva puta dnevno, pa bilo to i minimalno. Mislim da je to tako samo zato što je moja koža problematična i podložna aknama, dok bi nekome sa suvom kožom verovatno bio sasvim dobar i za svaki dan duže od nedelju/dve.


Realno, dobro je to što su oni toliko hidratantni, ali onima koji imaju problem sa nedostatkom vlažnosti u slojevima kože. Ja nemam, pa je posle nekog vremena vidno da mi više ne odgovaraju i da su teški za moju kožu. Kada dođe to vreme, ja smanjim količinu putera kojeg nanosim, od već ionako male količine, i to se vrlo brzo sredi, ali me to ipak smara jer ja tražim trajno rešenje, što svi Mannini puteri ipak nisu. Uvek se setim koliko mi je odgovarao onaj sa geranijumom i ylang ylangom, ali to je možda zbog toga što sam ga korsitila samo noću i u kombinaciji sa nepreveziđenim sapunom sa kamforom, koji je i posle ovoliko vremena za mene ostao savršeni izbor.

100% Organski shea puter uz Gane je tvrđi puter i klasičnog je dimljenog mirisa, ali ne tako jakog, za moj ukus. Manna ga naširoko, na sajtu u njegovom opisu, hvali u vezi lečenja bubuljica i akni, ali ja se ne bih složila. Definitivno više neću kupovati ovaj puter što se nege lica tiče. Ali, ponavljam, definitivno je dobar na suvim delovima lica i tela, pa je za sve ostalo preporučljiv.


U sastav ovog putera ulazi samo shea puter.

Da li se još nekome dešava zasićenje kože lica sa Manna puterima?


Utisci nakon potrošenog proizvoda: Ovde

Podelite:

0 komentara