Manna Sapun Coco sa uljem čajnog drveta


Ovaj sapun sam naručila kroz Mannin set Besprekorna koža, koji je u sebi sadržao i Coco Soni i Ebanovina sapun. Ovaj set se bori protiv problematične kože i akni, pa je bio moj logičan izbor. Međutim, sada kada sam ih sve isprobala (posle više od šest meseci!) mogu sa sigurnošću da kažem da nikada više ne bih kupila ovaj set!
Ali bih svakako kupila ovaj Coco sapun sa uljem čajnog drveta!

Kada sam pre više meseci počela da se družim sa Mannom, verovala sam da sam konačno pronašla nešto za sebe, što sam tražila godinama unazad. Nešto što brzo leči kožu i oporavlja je. I u principu, to sam i našla, ali nije svaki sapun isti tj. ne radi svaki to što ja očekujem, iako možda to piše na Manna sajtu.

Mojoj koži npr. Ebanovina ne pomaže nikako, ali o tome sam već pisala. Sada je na red došao Coco Soni sapun sa uljem čajnog drveta koji koristim nešto malo duže od dve nedelje. Ovo je manje pakovanje, od 45 g. Čvrst je i super peni, a i miris nije nepodnošljiv, kakav sam očekivala da će biti zbog eteričnog ulja čajnog drveta.


Manna kaže da je ovo antibakterisjki sapun koji štiti od infekcija i iznutra regeneriše kožu. Ono što ja mogu da kažem je da svakako leči kožu i oporavlja je od akni. Možda nije tako brz kao Kamfor, ili sam ga ja samo ja tako upamtila? Zaboravila sam da slikam svoje lice, mada, iskreno, nisam ni verovala da će mi odgovarati, posle neuspešnosti Ebanovine.

Međutim, Coco sa uljem čajnog drveta odlično odgovara mojoj mešovitoj koži i upaljenim aknama. Posle dve nedelje, moje lice je dosta smirenije i ja se osećam bolje. Posle nekih desetak dana i moj muž je primetio da su akne i fleke dosta posvetlele.

Ovaj sapun me dosta podseća na onaj sa kamforom, koga nikako nema da se naruči već mesecima, a koji je meni najbolji do sada. Svima kojima je odgovarao Kamfor, sigurno će odgovarati i ovaj, tj. svima kojima nije odgovarala Ebanovina ;)

Posle umivanje lica ovim sapunom ujutru i uveče, koristila sam Premijum shea puter, a od nedavno i Organski shea puter iz Gane, koji ću recenzirati čim prođe probni period od 3 nedelje :) Za sada mogu da kažem da se odlično podudaraju i da ne smetaju jedan drugome. (Što se na mom licu pokazalo kod Ebanovine i Mango putera)

Sastav Coco Soni sapuna sa uljem čajnog drveta: saponifikovano ulje kokosa, destilovana voda, saponofikovano shea puter, eterično ulje čajnog drveta, Limonene*
Ingredients (INCI): Sodium Cocoate, Aqua , Sodium Shea Butterate, Melaleuca Alternifolia Oil, Limonene*
*prirodan sastojak eteričnog ulja

Sve u svemu, ovo je jedan odličan sapun za moju problematičnu kožu i akne i sigurno bih ga opet naručila. Ovo je moj drugi izbor posle sapuna sa kamforom definitivno!

Da li ga je još neko probao i kakvi su utisci?


Podelite:

5 komentara

 1. Probala i odgovara mi. Tj. ovaj sapun mi više odgovara od Ebanovine. Ali sam sa oba sapuna zadovoljna. Meni se baš svidja miris :D

  ОдговориИзбриши
 2. Sad ste me nagovorile da u nedostatku sapuna sa kamforom narucim ovaj :D

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Mislim da nećeš pogrešiti! Javi utiske ako se odlučiš! :)

   Избриши