Avon Planet SPA serum za negu vrata i dekoltea sa maslinovim uljem


Ovaj serum mi se vukao po zalihama kozmetike već više od 6 meseci, a onda sam ga konačno otvorila i počela sa korišćenjem pre nekih nedelju do deset dana. Inače, negu dekoltea mi je Avon i nametnuo kada sam pre možda deset godina probala njihovu kremu za bistu koja me je oduševila i koju sam godinama kupovala dok je odjednom nisu povukli i ubacili Solutions Liquid Bra gel za negu kože oko biste. Nažalost, nije mogao ni da priđe kremi, zato sam i posle potrošene tubice naručila ovaj serum, verujući da je bolji.
Nažalost, nije. Ovaj proizvod bih najlakše opisala kao potpuni promašaj jer je moja koža sa njim ili sa standardnom mazalicom za telo u potpunosti ista, a nalazi se u pakovanju od 50 ml koje nisam platila manje od 500 dinara!


Sam proizvod se nalazi u plastičnom pakovanju sa pumpicom. Unutra je providni gel koji se srednje brzo upija i nema jak miris. Koristi se 2-3 puta nedeljno. Mislim da će se sporo trošiti a u takvom je pakovanju da ne znate još koliko vam je ostalo.


Efekat učvršćivanja, tonizacije i liftinga koji obećavaju nisam osetila niti videla, ali je hidratacija dobra.

Što se sastava tiče


ima tu više onih koje izbegavam u novoj kozmetici koju kupujem.

Sve u svemu, proizvod koji ne bih preporučila. Planet Spa kolekcija sa maslinovim uljem je moja omiljena od Avona, ali da sam kojim slučajem prvo probala ovaj serum, verujem da se dalje ne bih ni usudila da probam ostale :)

Podelite:

0 komentara