Alverde pakovanje za kosu Aloe Vera i Hibiskus


Došlo je vreme i za moje prvo Alverde pakovanje za kosu! Ono što znam je da recenzija ne može biti 100% verodostojna, kao i moj sveobihvatni utisak, jer i dalje koristim Avon Naturals Avokado i Makadamija šampon koji mi nikako ne odgovara, o čemu sam već pisala. Ali tako je kako je, za sada :)

Pakovanje Aloe Vera i Hibiskus dolazi u praktičnom pakovanju od 150 ml i košta 250 dinara. Svrstava se u proizvode za suvu i oštećenu kosu i proizvođač obećava bogatu hidrataciju. Ja koristim ovo pakovanje već više od dve nedelje, posle svakog pranja šamponom (koji mi ne odgovara) i ono što primećujem je da je dosta blag, kao uostalom i svi Alverde proizvodi, što meni odgovara. Nema prejakih mirisa i nekog veštačkog osećaja.


Međutim, nema ni onog utiska kao sa reklame, koji, iskreno nisam postigla ni sa jednim pakovanjem za kosu i sa silikonima i ostalim malim ili velikim čudima. Što se samog efekta pakovanja tiče, ja ne primećujem da je gori od bilo kog drugog pakovanja koji sadrži silikone, dimetikone i sl., što znači da ipak može bez toga. Moja kosa je gusta i prirodno suva. Tokom proleća i leta ne koristim veštačku toplotu i ne farbam je. Sve to u cilju što manjeg oštećenja jer je puštam a najviše mrzim da vidim dugačku a nenegovanu kosu na ženi.
Ovo pakovanje koristim posle pranja šamponom, kao što sam već rekla, i trudim se da ga držim minimum 5 minuta, jer mojoj kosi prija duže držanje pakovanja. Što ga duže držim, kosa je mekša, i pod vodom, i posle kada se osuši. U globalu, meni ovo pakovanje prija i jedva čekam da ga isprobam i sa nekim zdravijim šamponom, jer mislim da ću tada imati pravi utisak.


Sastav ovog pakovanja ipak sadrži i alkohol, ali cetearyl alcohol je masni alkohol koji ne bi trebalo da isušuje kosu.

Podelite:

2 komentara

  1. Nisam do sad probala nijedno pakovanje od Alverde-a, ali planiram uskoro i imam tvoje recenzije na umu :*

    ОдговориИзбриши