Lilly apoteka Veoma zdrava krema za problematičnu kožu


Ocena: 5
Cena: 150 rsd
Pakovanje: 15 ml
Sastav: (dalje u tekstu)
Internet stranica za Srbiju: Ovde

Prema jeftinim proizvodima sam oduvek bila skeptična. Čak i onda kada bih prelomila i kupila ih, vrlo brzo bih se razočarala. Ali, to svakako nije slučaj sa ovom kremom!

Prvo sam pročitala nekoliko recenzija od drugih blogerki pa sam rešila da je probam za moje akne. Sada mi je krivo što se nisam ranije usudila da probam Veoma zdrava krema proizvode!


Ono što sam shvatila i saznala u vezi sa mojom kožom i tretmanom protiv akni je to da meni prijaju voćne kiseline! Jesu jake, mesto na koje nanesem ovu gustu kremu pecka dugo posle nanošenja, i koža posle bude crvena, ali radi posao!
Ovu kremu koristim uglavnom preko cele noći, ali čim god imam vremena po danu a da neću izlaziti napolje, stavim je i tad, direktno na aknu, mada sam večeras probala da je stavim i na neke druge delove lica prekrivene flekicama od prošlih akni, čisto da vidim šta će uraditi sa tom kožom.
Ali da se vratim na to kako je koristim... dakle ostavim je preko cele noći i nekada preko dana. Posle umivanje i skidanja ove kreme, deo lica i sama akna je smanjena i grublja, ali i crvena, mada se to crvenilo gubi posle dan/dva, hvala bogu. Meni je jednu aknu izvukla, stvorila ranicu koja sada izgleda kao tačkica, koža oko nje mu se presušila i sada samo čekam da ta ranica otpadne i da se koža regeneriše. I to je postupak koji traja manje od nedelju dana, što je fenomenalno što se mene tiče.


Ono što se meni najviše sviđa i što volim kod svakog proizvoda koji se bori protiv nesavršenosti je taj osećaj da nešto radi po nanošenju, što sam sa ovom kremom stvarno doživela. Toliko sam zadovoljna, da planiram da proširim asortiman VZK proizvoda i da isprobam i ostale iz njihove ponude, čim potrošim zalihe kozmetike koju već imam.

Sastav:

Inače, moja koža je mešovita i ide ka normalnoj, i osećam da mi je potrebna bogata hidratacija dok koristim ovu kremu. Ne usuđujem se da koristim ništa jače za čišćenje lica od Alverde Aqua. Ova krema traje tri meseca od otvaranja, što sam počela da cenim kod kozmetike, ali ne sumnjam da ću je potrošiti jer je trenutno koristim svakodnevno, dva puta dnevno, već nedelju dana. A i da se ne potroši, za ove pare i više nego vredi. Ja sam je kupla u januaru, a bila sam u Lillyju pre neki dan i videla da su promenili pakovanje, sada je u tubici, što je još i bolje, po mom mišljenju.

Podelite:

0 komentara