Avon maskare: Super Shock, Super Full, Super Extend, Super Extend Extreme, LuxeGodina korišćenja: od 2003.
Ocena: 5
Sastojci:
Reklama:
Super Full - Pruža do 5 puta veću gustinu trepavica pomoću inovativne "Clean-Build" tehnologije u izradi četkice koja pored preciznog i ravnomernog nanošenja omogućava i lak pristup teško dostupmim trepavicama u uglovima očiju.
Super Shock - 12x gušće trepavice bez grudvica zahvaljujući inovativnoj, svetlo plavo-zelenoj fleksibilnoj četkici koja razdvaja svaku trepavicu posebno. Jedinstvena formula sadrži mikrovlakna koja produžavaju i povećavaju gustinu trepavica.
Super Extend - Nova Avon napredna maskara sa inovativnom tehnologijom produžava trepavice. Lagana formula sa finim vlaknima koja pružaju maksimalnu dužinu. Svakim pokretom maskare produžava trepavice, čini ih mekim i fleksibilnim. Ne stvara grudvice, ne razmazuje se.
Super Extend Exteme - Odvedite trepavice do neslućenih visina! Uskoro patentirana formula sa magnetnim vlaknima, bez grudvica i bez mrlja. Magnetna vlakna privlače trepavice i produžavaju ih do ekstremnih dužina, čine svaku trepavicu i do 87% dužom!* Zaobljeni deo četkice za dostizanje i najsitnijih trepavica.
*klinička studija o izduživanju trepavica br.1786
Luxe - divna mešavina duboke tamne boje i zavodljivog ultra glamuroznog volumena.
Formula: Sadrži prah crnog dijamanta za ultra tamnu boju i zadivljujuć izgled. Dugotrajna postojanost.
Četkica: Klasična četkica za definiciju i naglašavanje trepavica od korena do vrha.

Ja nisam posebno izbirljiva kada su maskare u pitanju jer sam mišljenja da nijedna ne može da mi pogorša ili upropasti trepavice :) Međutim, jesam izbirljiva što se tiče samog pakovanja tj. sigurnosnog celofana koji mi garantuje da niko pre mene nije otvorio tu maskaru.
Takva pakovanja sam prvi put otkrila kod svih Avonovih maskara i od tada nisam koristila nijednu drugu maskaru.
Svi znamo da je rok trajanja maskare najkraći od sve ostale šminke i da tih 3-6 meseci počinju da "odbrojavaju" od trenutka otvaranja maskare, tako da nikada ne bih bila sigurna koliki je pravi rok trajanja maskare kupljene u Lillyju, DMu, Sephori i sl.
Osim pakovanja, Avonove maskare su jako dobrog kvaliteta, dugotrajne su i ne izazivaju iritacije, što je još jedan veliki plus. I osobe koje nose sočiva ih mogu bezbrižno koristiti.

Podelite:

0 komentara