Ulric de Varens Mini Sexy parfem


Kao što sam već najavila pre par meseci, oduševila sam se toliko jeftinim replikama skupih parfema 😊 iz radionice francuskog kreatora parfema Ulrica de Varensa ali i oduševljenjem članova sajta Pun Miris baš ovim Mini Sexy parfemom, za koji kažu da ima zastrašujuće isti miris kao i Lolita Lempicka. Nikada nisam osetila/probala Lolitu ali sam nakon puno pozitivnih recenzija poželela da probam Mini Sexy.


Mini Sexy dolazi u malom pakovanju od 25 ml i košta nekih 500 dinara, mada sam ga ja prošlog leta kupila sa samo 340 dinara u dm drogeriji. Na svakih nekoliko meseci dm ima takve popuste na sve UdV parfemčiće i ja tada stvarno ne mogu da odolim!

Mini Sexy miris je za mene presladak i verujem da bih bila oduševljena da opet imam 15 godina, pa i manje! U to vreme sam obožavala ovako slatke, šećerne i vanilaste mirise, toliko slatke da vam bude zagušljivo 😀 Ovaj miris, u mojim tridesetim 😏, podseća na tinejdžerski period ali je ipak malo napadan i definitivno miris koji bih namenila hladnijim mesecima ili večernjim satima.


Ako ste ljubiteljka preslatkih mirisa, ovo je definitivno pravi izbor za vas! Mene podseća na nekadašnji Impulse Vanilla a i na trenutno aktuelan Zorannah. Mini Sexy možda nije toliko izdržljiv, ali za te pare - odličan je! 😊

DA LI STE PROBALI MINI SEXY?
KOJI JE VAŠ OMILJENI MIRIS IZ TINEJDŽ DANA?


Podelite:

4 komentara

 1. Нисам га пробала, али ми ти заголицаш машту са оваквим рецензијама :)
  Мој једини и незаборавни из тих дана је J'ai Osé by Guy Laroche (већ сам написала чланак о својим омиљеним парфемима, чека објаву).

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ne znam, ti si ipak možda navikla na ove originalne (da ne kažem skupe :D) parfeme, pa ne znam koliko bi ti se dopali ove mnogo jeftinije replike, ali kada bih pronašla repliku nekog tvog favorita, bilo bi zanimljivo čuti utiske!

   Uh, sada jedva čekam taj članak! <3

   Избриши
 2. Одговори
  1. Ja sam prvo mislila da su to neki dečiji parfemi kada sam ih prvi put videla :D

   Избриши