Potrošeno u novembru


Novembar je već iza nas i na samom smo finišu godine koja je imala i svoje lepe trenutke, ali više ne želim da se ponovi :)
Što se potrošene kozmetike tokom novembra tiče, idemo redom:

1. Marigold hidrolat Lavanda, o kojem sam opširnije pisala ovde, je sasvim ok, ali imam utisak da bi više prijao suvokošcima i da bi bolji efekat imao na takvoj koži.

2. Organic Shop krema za ruke Ylang-ylang & Burity, o kojoj sam opširnije pisala ovde, je takođe jedna ok krema za ruke a imala bih još lepše mišljenje da mi miris malo više prija :) Što se nege tiče, redovnom upotrebom mi je zadovoljila potrebu za hidratacijom i mekoćom, tako da ću definitivno probati i neki drugi miris.

3. Diva After Sun losion Love Call, o kojem sam opširnije pisala ovde, je bio dobar tokom leta i početka jeseni, ali je sa dolaskom minusa krenuo da bude nedovoljan mojoj suvoj koži tela. Međutim, on pre svega jeste losion za posle sunčanja, tako da mu nisam zamerila :)

4. Herbateria kokosovo ulje, o kojem sam opširnije pisala ovde, sam prevashodno kupila da bih ga koristila na telu, ali kako meni klot ulja donose više štete nego koristi, na kraju završe kao skidači šminke, u čemu su ipak odlični!

5. Dexe balzam za usne Jagoda, o kojem sam opširnije pisala ovde, je po otvaranju bio slomljen, pa je služio samo za po kući. Miris je prelep, nega super, kad se jednom navikneš na masnjikavo :) Odličan balzamčić za hladne dane!

6. Athos parfem Type 138 tj. replika Lancome La vie est belle, o kojem sam opširnije pisala ovde, je odličan i sa uživanjem sam potrošila prvu bočicu!

7. Recepti babuške Agafje balazam za stopala sa ženšenom, o kojem sam opširnije pisala ovde, je super balzam i kako je bio prvi Babuškin proizvod koji sam probala, mogu reći da mi je otvorio vrata za dalje i da se nisam pokajala!

8. Karika Group turpija za nokte, o kojoj sam opširnije pisala ovde, je zaista moja omiljena turpija i jedina kojoj sam se vratila, hiljadu puta! Mogu slobodno da kažem da ne bih mogla da zamislim život bez nje :) i da bih se baš isfrustrirala da je povuku iz ponude :)


To bi bilo sve od novembra meseca!


KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA I UTISCI O OVIM PROIZVODIMA?
IMATE LI NEKU PREPORUKU ILI PREDLOG ZA MENE?


Podelite:

2 komentara

 1. Herbateria kokosovo ulje i Dexe balzame obožavam :).

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Blago svima vama kojima ulja imaju dobar efekat i na duže staze :D
   Sećam se da si ti oduvek hvalila Dexe balzame! Mislim da će meni obeležiti celu zimu :)

   Избриши